#

Huggable Lipcolour och annat nytt

Mac lanserade i dagarna flera spännande kollektioner. En av dem är Huggable Lipcolour, en serie läppstift med bra pigment och glans. Jag gillar den lätta konsistensen och att du inte behöver välja mellan glossigt eller färgstarkt. 12 färger lanseras och jag är mest nyfiken på orangeröda Cherry Glaze, fuschiafärgen Feeling Amarous? och mörklila Commotion.

HUGGABLE LIPCOLOUR MAC Elinfagerberg.se

Magnetic Nude är en annan av alla Macs nyheter i januari. Den här kollektionen bygger på metallic och nudetoner i form av bland annat läppstift, läppglans, rouge, skinfinish och ögonskuggor. Ögonskuggorna känns mest intressant. De har en ljuvligt fluffig konsistens, ger bra med pigment och har en vacker lyster. Men personligen kombinerar jag dem gärna med lite “krispigare” färger. Jag är så glåmig så här års så nude blir lite för lite för mig.

MAGNETIC NUDE Beauty MAGNETIC NUDE Ambient

Men mitt hjärta klappar extra hårt för Masterclass Brush Collection. Kollektionen består av syntetborstar och penslar som är ergonomiska och ser ut att vara väldigt bra. Jag har dock inte testat dem själv. Men jag kommer nog investera i en för att göra min foundationrutin lite roligare…

MASTER CLASS BRUSH COLLECTION Line Up

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. allsweetinlife

    Jag klappade lite på borstarna i New York men blev inte direkt wow-ad av de mindre borstarna men foundationborsten verkar riktigt bra. De är supermjuka i borsten.

    Finns flera bra och noggranna recensioner på youtube.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.