#

Ian gästbloggar: L’Oréal Men Expert Carbon Protect Deo Roll on

Nu är det återigen dags för lite manlig skönhetsvård. Ja, jag vet, jag har varit utomordentligt dålig på att fylla min kvot. Förhoppningsvis blir det ändring på det nu. Nåväl, dags för lite skönhet.

När det gäller deodoranter brukar de ofta inte hålla vad de lovar. För egen del tycker jag ofta att de fungerar ett kort tag. Det känns som att man blir immun helt enkelt. De gula fläckarna ska vi inte ens tala om. Jag har under en period använt en deodorant från L’Oréal Men Expert. Den har funkat bättre än förväntat. De dåliga erfarenheter jag har av tidigare deodoranter har gjort mig skeptisk. För en gångs skull verkar dock deodoranten hålla vad den lovar.

Så vad är det då som gör Carbon Protect bättre än andra deodoranter? Den har än så länge inte slutat fungera på mig. Ännu har den inte gett några gula fläckar. Doften funkar också bra. Själv gillar jag oftast oparfymerade deodoranter. Carbon Protects doft är frisk. Utöver nu nämnda positiva egenskaper kan även tilläggas att parfymen även har en extra stor kula för min manliga armhåla och att greppet är anpassat för män. Till alla kvinnor där ute; bli nu inte avskräckta av detta. Jag lovar att den passar er också. (Elin roffar gärna åt sig av min).

Elin Fagerberg

Mycket nöje!

Ian

Sharing is caring:

Inga kommentarer

 1. Tomas Söderbergh

  Skoj att se att det är fler män som skönhetsbloggar 😉
  Att hitta en bra deo är aldrig lätt.
  Jag har tyvärr problem med att min armhåla blir irriterad av vissa deon. Senast så var det Panos Emporios nya som inte funkade.
  Ska testa om denna funkar bättre.

  mvh Tomas

  Svara
  • Ian Gulam

   Vi har nog det gemensamt att vi båda blivit snärjda av vår bättre hälft 🙂 Kanske kan denna deo passa för dig. Om inte, lycka till i jakten på den rätta deon!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.