#

Just nu

Jag befinner mig på tåget upp till Stockholm igen. Jag har haft en fantastisk helg i Småland! Dagarna har varit fyllda med umgänge med de jag tycker väldigt mycket om. Jag har hunnit samla energi och ta igen mig för mer jobb.

Sverige är alltid otroligt vackert. Men idag visar sig landet inte från sin bästa sida. Solen känns långt bakom de där regntunga molnen. Så här ser Nässjö ut just nu.

20120410-103617.jpg

Sharing is caring:

Inga kommentarer

 1. AnnaKaize

  Men det är fint ändå på något sätt. Jag älskar att åka tåg- sååå rogivande (om man inte har oturen att hamna i en kupé smockfull av skrikande barn och äggätande pensionärer i alla fall) 😉

  Svara
 2. Helene Lindholm

  Absolut de som skriver i telefonen! Äggätande pensioner har vett att vara tysta för på deras tid så var tåg just en frizon från bland annat mobilprat. Skall åka tåg på fredag – tyst vagn – till min väninna i Newcastle som fått tvillingar.

  Svara
 3. Helene Lindholm

  alltså jag menade ju skriker…….inte skriver, det ljudet är bara mysigt.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.