#

Känslor under rean

Jag har faktiskt shoppat en hel del under den här rea-perioden. Men bara från kedjor. Jag har bland annat fyndat hos Gina Tricot, HM och Zara. Idag hittade jag en jättesöt rosa topp på Oasis. Det hade även flera fina klänningar kvar på rean. Men det blev för krångligt att prova när lillan var med.

Topp Oasis

Jag gick även in en runda på Monki. De hade bland annat kaftaner, klänningar och magtröjor. Superfint! Men ingen magtröja för mig.

När jag var inne på Monki blev jag otroligt berörd. Jag hade ingen aning om varför men känslorna sköljde över mig. Jag ville bara gråta. Allt var bitterljuvt, tungt men vackert. Jag tänkte att det kanske var PMS på gång. Men plötsligt förstod jag att det var musiken. En för mig tidigare okänd låt spelades. Den var magisk och otroligt vacker. Det var Strong av London Grammar och nu är de min nya besatthet. Sångerskan är dessutom vansinnigt snygg och en riktig stilförebild!

LondonGrammar03_068Custom-Name-1

Sharing is caring:

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.