#

Kicks nya lack

Nu har jag äntligen testat Kicks nya lack. Jag provade en härlig lila färg. Jag gillar glansen och nyansen. Jag trodde att den lätta formulan skulle bli svår att få på smidigt. Men den är enkel att arbeta med. Penseln är smal och lite “skvalpig”. En bredare pensel hade förmodligen varit enklare att jobba med.

Lacket sitter inte lika bra som andra favoriter. Men för det ynka priset av 39kr så bortser jag lite av det. Säljs så klart på Kicks.

Här har jag målat två lager.

Sharing is caring:

Inga kommentarer

 1. Magdalena

  Ha ha har precis målat mina tånaglar med en härlig röd färg från Kicks lack. Den lila färgen gillade jag med, få nog bli mitt nästa köp 😉 Jag håller på att få starkare naglar med trind nu, vad tycker du om trind? Har hållt på sen i torsdags?
  Ha det gott fina du!
  Kram

  Svara
 2. elinfagerberg

  Jag har bara testat Trind´s nagellack och de gillar jag. Men jag har inte provat nagelförstärkare. Hur går det än så länge? Kram!

  Svara
  • Magdalena

   Har hållt på nu en vecka och tagit bort och satt på nytt varje kväll av Trind nagelförstärkare. Har ju en dum förmåga att riva mina naglar så jag hoppas detta ska hjälpa. Varje dag ska man göra detta i två veckor sen behöver man endast göra det en gång i veckan. Sist jag gjorde det, hade jag fina naglar och tycker själv de börja bli starkare. De ser i varje fall finare ut. Hoppas det funkar, återkommer om en vecka 🙂
   Kram och vilken härlig frukost, tänk om man kunde få den lyxen nån gång…..

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.