#

Kommer de nu?

Det har varit så många olika diskussioner om Sephora och om de ska öppna i Sverige eller inte. Idag har Chic.se gått ut med att det är bestämt att de nu kommer hit. Jag hoppas verkligen att de har rätt!

Jag är både positiv och negativ. Sephora är en av mina favoritbutiker. Framförallt för att de har flera märken som inte finns här och för att flera märken är billigare än i Sverige. De har också väldigt bra personal och jobbar mycket med inspiration. Ett långt besök hos dem är alltid obligatoriskt när jag reser. Oftast blir det mer än ett.. Men jag tror inte att de kommer vara billigare när det väl öppnar i Sverige. Här har vi betydligt högre avgifter för anställda och högre moms.

Frågan är också vilka märken de tar med sig. Kommer Nars och Stila tillbaka till Sverige? Och tar de med sig Make up Forever, Benefit och Illamasqua? Då blir jag överlycklig! Men om det bara blir de vanliga parfymerimärkerna med lite produkter från Lancome och Biotherm, utökat med Sephora´s egna produkter. Då känns det inte lika kul. Då kan jag lika gärna gå till Kicks och sen till Sephora när jag väl besöker USA och Canada. Om varumärkerna inte har någon agentur i Sverige, vilket de inte har i dagsläget, så kan vi nog räkna med att de kommer bli betydligt dyrare.

Bilder från Sephora.com

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. Carina (TotalBeauty)

    Håller tummarna att det äntligen blir av 🙂

    Det har ju varit bestämt att Sephora ska komma till Sverige i ca 2 år nu, och enligt Olivier Schaeffer som är International & Development MD chef hos Sephora så är ännu inga butikskontrakt påskrivna i Sverige, men tidsplanen är att en butik ska öppnas senare i år.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.