#

Linnea och jag

Jag och min underbara systerdotter Linnea, 6 år, pratade lite om mitt jobb igår. Hon undrade när jag kan komma till henne och jag kan väl kolla med min chef när jag kan vara ledig? Jag berättade att jag är min egen chef och jobbar väldigt mycket, 6-7 dagar i veckan. Men att jag ska försöka allt jag kan för att hitta ett tillfälle att komma till henne i Göteborg. Linnea utbrast då – Ooj! Jobbar du så mycket? Du som ändå är en ganska liten flicka?

Lyckan över att inte vara en tant i hennes ögon är stor! 🙂

20120408-092447.jpg

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. Helene Lindholm

    Det är ju helt underbart ju! I love it. p.s. jobba inte för mycket.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.