#

Lite tankar

Det finns redan så mycket negativ energi, missförstånd, ilska, hat och egoism. Det finns så många som pratar skit för att de känner sig osäkra, som ser ner på andra eller som inte klättrar ur sin egen bubbla och upptäcker att det finns så mycket mer än de själva. Så många som inte uppskattar de dom får eller som inte bryr sig om att visa det. Men jag tror att ju mer man ger, desto mer får man tillbaka. Det kanske tar tid, men det kommer.

Så varför inte göra något för någon annan. Att ta av dig offerkoftan, bryta tanken på vad som hände igår, eller för fem år sedan och göra något bra istället.

Små saker som inte tar mycket från dig, men som ger mycket till någon annan. Ett leende till en främling som ser ut att ha en dålig dag, lite växel till han efter dig på bussen som glömt sitt kort eller kanske en present till en vän. Det känns så mycket mer för den som tar emot, om du ger något utan anledning eller utan egosim. Ett leende föder ett annat.

Kärlek kommer alltid vara den renaste och starkaste formen av healing. Så ge både till dig själv och andra

Sharing is caring:

Inga kommentarer

 1. Magdalena

  Du har verkligen helt rätt i det du skriver och jag gillar dina tankar, så jag skickar dig ett brett leende för att göra dig glad, hoppas du kan se det lite i tanken 😉
  Kram

  Svara
 2. Aidas Make Up

  Haleluja Elin! Jag brukar också försöka tänka så, vi tänker på oss själva så mycket att vi glömmer bort allt annat runtomkring. Skönt att läsa att det finns så visa människor, du sprider hopp!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.