#

Lite tropiskt

Jag har satsat på lite tropiska färger i en enkel sminkning idag.

[slideshow]

Foundation: ME – mineral essence. Jag har bara hunnit testa den här en gång än, så jag har lite svårt för att uttala mig. Än så länge känns den lite för torr för mig. Men jag ska testa den igen.

Ögonskugga: Chocolat Topaz från Purminerals. Här har jag lagt den i globlinjen. Den här skuggan gillar jag mycket! Väldigt användarvänlig med lagom mycket pigment och den sitter bra.

Eyeliner: Rainbow eyeliner i nr. 15 från Nouba. Fullkomligt älskar färgen! Den här kommer jag använda en hel del i sommar. Färgen fullkomligt skriker sommar! Penseln är inte hundra, jag vill ha lite mer spänst i den. Men formulan är ljuvlig!

Mascara: Den nyaste från Lumene. Ger volym och längd utan att tynga ner. Lätt att tvätta bort och kladdar inte. Den här gillar jag!

Läppstift: Nr. 164 från Nouba. En stark rosa ton med mettalisk effekt. Blir lite lätt pudrig på läpparna och sitter bra. Den är inte direkt krämig men inte heller uttorkande. Färgen är en favorit och rekommenderas varmt!

 

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. AnnaKaize

    Tänk vad lite färg kan göra- detta är verkligen snyggt! Försökte något liknande själv häromdagen med mindre lyckat resultat. Jag såg ut som en jäkla clown :/

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.