#

Månadens Glossy Box

Den här månadens Glossy Box var fylld med

Kérastase Laque Couture

Monu Illuminating Primer

Elizabeth Arden Optimizing Skin Serum

Jelly Pong Pong Lip Blush

Sheer Cover Lip to Lid Highlighter.

Jag är mest nyfiken på primern eftersom jag inte har provat den tidigare. Är det något som du har testat?

bild 3-11

Sharing is caring:

Inga kommentarer

 1. Ida

  Har fått exakt den där stiftpennan från Jelly Pong Pong en gång tidigare i en Glossybox.

  Svara
   • Ida

    Jo men visst är det så, jag gillade produkten men hade blivit lite irriterad om jag fått en till (i samma nyans dessutom!) Jag prenumererade på Glossybox i ca ett år men slutade efftersom jag fick dubletter tre gånger. Men det här verkar ha varit en toppenbox, flera spännande produkter!

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.