#

Mascara från MAC

I början av juni släppte MAC en ny mascara – Extended Play Lash. Enligt pressmaterialet så ska mascaran böja, lyfta, definiera och ge volym till fransarna samtidigt som den inte tynger.

Nu står det inte på förpackningen hur mycket det är i hylsan. Den ser väldigt liten ut. Förutom det så gillar jag den. Den har en riktigt bra svärta men inte är inte jobbigare att få bort än andra mascaror. Den kanske inte böjer mina fransar så bra. Men de får rejäl volym och längd. Jag gillar också att den inte känns på fransarna. Den sitter bra under dagen och fäller inte. Det här kan bli en ny favorit!

På bilderna har jag kombinerat den med ögonpennan Lord it up från MAC. Den har en mjuk och bra konsistens. Men är kanske lite odryg.

Ögonskuggan är en palett från Bare Minerals som kommer ut i höst. Den heter The Truth och bygger på fyra riktigt bra basfärger.

[slideshow]

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. sandra

    Vet du om bare minerals två paletts skuggor samt det pressade solpudret och pressade mineral veil kommer släppas då också? Finns ju så mycket roligare produkter i Usa!

    Svara
  2. sandra

    Ååå vad bra! Synd bara att det är så mycket bättre priser utomlands! Vet du när det kommer släppas, vilken månad?

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.