#

Med drömmar om sommar

Snön har vräkt ner i Stockholm idag och det är sällan jag har längtat så mycket efter sol och sommar som nu. Jag har aldrig varit någon vintermänniska.

Jag längtar efter att få klä mig i höga klackar och korta klänningar, kunna lämna jackan hemma och njuta av en ljus kväll. Jag längtar efter att få känna doften av vår, av fuktig jord och förväntan. Jag längtar efter att äta lunch på bryggan och ljudet av irriterande fiskmåsar. Jag längtar efter att få bada och njuta av ett svalkande vatten när luften är varm. Att få dansa utomhus i skenet av kulörta lampor innan jag går hem precis när solen går upp.

Jag kan till och med tycka att myggorna är ok. Bara våren skyndar sig nu.

bild (78)

Foto: Minipixlar.se

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. shadaim12

    Vacker!!
    Jag toklängtar med efter sommaren, å nu längtar jag ännu mer efter att ha sett dina fina sommarbilder. kram

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.