#

Mer från veckans utbildningar

Som jag har nämnt tidigare arbetar jag bland annat som konsult och håller i kurser, föredrag och utbildningar inom skönhet för flera olika företag. Nu har jag ett jätteroligt samarbete med The Body Shop där jag vidareutbildar deras främsta make up artister till att bli ett strå vassare. Utbildningen pågår under några månader och tidigare i veckan träffade jag en grupp i Stockholm och en i Göteborg.

Vi pratade bland annat om korrigeringar, kontureringar och drag. Vad man kan förbättra, framhäva eller förändra. Ett annat roligt inlägg var kreativa eyeliners. De är så otroligt duktiga hela gänget och fantastiskt roliga att jobba med!

Kurs i make up Kurs i skönhet

 

Sharing is caring:

Inga kommentarer

 1. Sanna (Gbg gruppen)

  Tack själv för att du är en fantastisk & otroligt inspirerande lärare 🙂 underbar blogg som kommer följas!!! Kramar Sanna ifrån Göteborgs gruppen 🙂

  Svara
 2. Tillbaka på jobbet |

  […] hade jag ett fantastiskt möte inför utbildningshösten med Make Up Experts på The Body Shop. Kursdeltagarna är så otroligt duktiga och jag tycker att det är väldigt […]

  Svara
 3. Pressmöte med The Body Shop |

  […] en limitierad sminkkollektion. Precis som tidigare år. På plats var två av mina elever från Make up Expert för att sminka. Det var fantastiskt kul att se dem och jag var stolt som en tupp! Även sminket […]

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.