#

Min bästa BH

Bästaste, bästa Bh´n är från U BRA. Det här har blivit en stor favorit för mig och många andra. Den fixar urringningen till de flesta klänningar utan att synas eftersom bygeln sitter så långt ner. I love!

Ledsen att bilden är på en mager tjej med upptryckta bröst men kunde inte hitta någon vettig.

Sharing is caring:

Inga kommentarer

 1. Magdalena

  Den ser ju grymt bra ut, har problem med många och det är ofta ingen som passar. Vet att jag kanske inte har någon jätte byst men efter amning så ja de är inte jätte snygga alltid ha ha
  Sitter de på plats trots brett i mellan tänkte om de ploppar ut när de inte är så fasta. Hur är de i sorleken när man inte kan prova, finns de i affär. Oj massa frågor men den verkar verkligen super 🙂
  Du kanske har skrivit om det innan men skulle jag vilja veta hur man filar naglar på bästa sätt och lite bra hemma manikyr/pedikyr tips på lite budgetnivå och för en som inte har tid med att gå på behandlingar. Lite budget tips på bra krämer i ansiktet även rengöring om det finns.
  Kram på dig

  Svara
  • elinfagerberg

   Jag tycker att de sitter på plats bra. Så länge man är noga med att justera axelbanden rätt. Storleken är också normal men med amerikanska mått. Så du får översätta dem. Ska absolut försöka få in det! 🙂 Många kramar!

   Svara
 2. Carolina

  Menar du då att magra tjejer inte är vettiga då??? Alltså deras kroppar på bild? Förlåt men det är lika hemskt att säga så som om någon skulle säga att “tjocka/mulliga” tjejer är inte okej!

  Svara
  • elinfagerberg

   Förlåt Carolina! Det var självklart inte så jag menade. Jag tycker att kvinnokroppar är otroligt vackra så länge de är sunda åt båda håll. Du har säkert sett att jag ofta lägger ut bilder på modeller i stl 34. Trots att jag är en plusstl. och tycker att det är lika vackert! Däremot tycker jag att den här bilden i sig är lite för utmanande på ett lite b sätt. Det är inget jag brukar lägga upp i min blogg. Formuleringen var knäpp av mig men bh’n är bra :).

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.