#

Min bebis har kolik

Kolik. Smaka på det ordet. Tröstlöst gråt, ihållande skrik och ett mammahjärta som går i bitar. Frustration, trötthet, dåligt samvete, oro och snudd på vansinne. Min lilla flicka har haft kolik sedan tidigt och hon har ingen liten pipa. Hon påminner om Birgit Nilsson. En riktigt stark sopranröst. Främst är det på kvällar och nätter och sömnlösheten börjar göra sig påmind. Mitt ansikte börjar liksom rasa lite.

Vi har testat allt och nästan gett upp. Men nu, nu har hon inte gallskrikit sedan i lördags kväll. Jag håller tummarna hårt. Hela söndagen var otroligt mysig med massa gos och en glad och nöjd bebis. Jag hoppas att det fortsätter så. <3 Jag vill ju inget annat än att hon ska vara glad, nöjd och lycklig.

10735832_10152812913722667_1591324084_n

Sharing is caring:

5 Kommentarer

 1. Skincare by Malin R

  Kära du, jag kan nog inte hjälpa alls! Massage? Somna på mage och sedan vända henne? Sempers magdroppar? Miniform? Hoppas att den mysiga perioden håller i sig och ni får njuta riktigt mycket nu! KRAM

  Svara
 2. chatrinesl

  Jag lärde mig sova på rygg, upp-pallad mot kuddar i halvsittande ställning med bäbis på magen. Då var det tyst 🙂
  Men vet du… Nu många år senare längtar jag hjärtat ur mig och hade gärna haft 3 ungar till ❤️

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.