#

Min kväll på Trädgården

Igår var jag på Trädgården på Södermalm i Stockholm. Vi var fyra tjejer som först möttes upp på förfest och sen gick vidare ut. Det blev en fantastisk kväll med nya möten, väldigt mycket skratt och mycket dans. Det är en magisk känsla att dansa utomhus en sommarnatt. Jag älskar det!!

Jag lever på gårdagen idag också och vaknade glad!

20120715-121905.jpg

20120715-122004.jpg

20120715-122125.jpg

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. Helene Lindholm

    Hej Elin! Underbart att du hade det trevligt i den svenska sommarnatten. Jag ville bara säga att jag har varit hemma i Sverige men dock bara i 2 veckor drygt och jag hann helt enkelt inte att höra av mig :-(. Ha en fortsatt fin sommar fina kvinna. Kram från mig.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.