#

Kommer du ihåg att jag var modell för en liten reklamfilm/instruktionsfilm för några veckor sedan? Det var för skönhetsföretaget Acasia skincare och nu har Krizz gjort färdigt filmen. Så här har ni den. Du anar inte hur nervöst och pirrigt det känns men oj så roligt!

Trots pirret eller kanske lite tack vare var det ett väldigt roligt uppdrag. Jag behöver utmana mig själv regelbundet för att utvecklas och den här filmen gav mig nya roliga erfarenheter. Det var också roligt att göra ett samarbete med ett företag och en produkt som jag känner att jag kan stå för.

Sharing is caring:

4 Kommentarer

  1. Shopaholic

    SÅ BRA!! Du är så vacker, fina du! Jag älskar också Acasias hudvård, så bra produkter till en rimlig prislapp!
    KRAM!!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.