#

Mitt nya favoritpuder

Jag har en ny storfavorit bland löspuder. Det mattar ner utan att huden får en kakig eller trött yta. Det sitter bra, passar praktiskt taget alla och är väldigt finkornigt. Det är ett talkfritt puder bestående av silicapulver. Huden ser verkligen fin och utjämnad ut, och foundation sitter betydligt bättre. Jag använder det både privat och när jag arbetar som make up artist.

Och namnet? HD Microfinish Powder från Make up Forever. I Sverige säljs det  på Sephora.

Sharing is caring:

En kommentar

  1. Fler juliga favoritprodukter |

    […] Make Up Forever lanserar julkollektionen The Midnight Glow där ögonskuggspaletten Star Palette Twinkly Eyes är min favorit. Skuggorna är ganska små i storleken. Men jag gillar färgvalet av bland annat silvergrå, matt svart, babyblå och roséguld. Jag har testat den här ett tag och ska försöka lägga upp fler bilder i dagarna. Make Up Forever finns på Sephora. […]

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.