#

Mjuk som Cashmere

Make Up Stores kollektion Cashmere är precis som namnet avslöjar mjuk, feminin, klassisk och elegant. Med jordnära färger och fluffiga lösfransar tycker jag att de träffar rätt. Men jag saknar även lite mjuka puderrosa toner. Ljusbeige läppenna och läppstift, beige ögonskugga och ett grönt nagellack är några av produkterna i kollektionen.

BrownFaether_Eyelashes_530458_KOMMER_FRILAGD_SENARE

Jag tänker snabbt på Julia Roberts och andra klassiska nutida Hollywood-stjärnor. Färgerna är lättburna och jag vet att det är nyanser som dessa som går bäst i Sverige. Vad  tycker du, är detta något du gillar?

Design_Microshadow_183616 Andreas_Nailpolish_219605 LOOK Cashmere

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. littlemissconsumer

    Åh jag älskar den här looken, såg läppstiftet hos Brownsugar och det var nog det enda jag inte föll för. Tycker om hela kampanjen, så snygg bild och modell.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.