#

När livet kommer emellan

Det blir inte alltid som man har tänkt sig. Ni kanske har märkt att jag inte har varit speciellt aktiv här på några dagar. Min man ligger inlagd på sjukhus och bloggen har helt enkelt fått mindre prio. Jag har hängt på sjukan i fem dagar i rad nu och jag har blivit ganska känslomässigt utmattad. Hur länge han måste ligga kvar vet vi inte än.

Jag ligger efter med jobb, plugg, produkttester, blogginlägg och allt annat i livet. Men det får vara så ett tag.

Men, snart får du läsa om mitt besökt på Let´s Dance i fredags. Och den nya veckan kör vi igång med en supertävling!

Elin Fagerberg.se

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. Cissi

    Hoppas ni haft en underbar kväll tillsammans nu när han fick komma hem på permis. Hälsa honom så gott

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.