#

Nya Heat Styling

Redken lanserar Heat Styling Collection med hårvårdsprodukter som ska skydda mot värme. De är alla märkta med en hårfön, locktång eller plattång för att du ska se vad produkten bäst lämpar sig för.

I serien finns det texturizer, blow-dry lotion, gel-cream och en spray. Jag har testat Color Protecting Gel-Cream som är till för att användas vid föning. Konsistensen är en blandning av kräm och gele som är helt perfekt för mig. Jag är inget fan av gele, men hårkräm är jag beroende av. Den här blandningen var perfekt för mig. Gelen ger struktur och skydd, och krämen ger fukt, skydd och näring. Stort plus för att den inte känns klibbig eller lämnar någon läskig produktkänsla i håret. Mitt hår blir följsamt, blankt och lättstylat.

 

Det här kan vara den bästa hårprodukten jag har testat på länge!

Sharing is caring:

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.