#

Nyfiken på Sanotint

Jag är petnoga med att färga håret hos frisör. Men jag måste erkänna att jag är väldigt nyfiken på hårfärgerna från Sanotint. Märket har naturliga hårfärger som ska vara fria från kemikalier. Istället bygger de på växtextrakt. Jag tror definitivt att jag kommer testa dem den dagen jag blir gravid och inte vågar färga håret som jag brukar. Men det är inte helt omöjligt att jag testar innan. Det finns hela 42 färger att välja bland!

774586_341838945930699_1887390659_o

Men redan nu har jag hunnit testa schampo och balsam från det italienska märket. Och jag gillar dem! De är inte de bästa jag har testat. Men det är definitivt bra och prisvärda.

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. delinda

    Jag har testat både Light och Classic 🙂 Gillade Classic bäst, färgen var fin och doftade inte så starkt.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.