#

Nytt för fukt

Exuviance har lanserat Hydrafirm som ett tillskott i Age-Reverse serien. Det är en 24-timmars kräm du kan använda både som dag- och nattkräm. Den ska vara anpassad för normal och mogen hud. Jag har inte hunnit testa den än. Men ska kasta mig över den i dagarna. Jag gillar flera av Exuviances andra produkter och har höga förväntningar på denna.

AR HydraFirm Photo Jar

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. Anne-Marie Nilsson

    Jag använder deras rengöring så det här kanske är något för mig!

    Svara
  2. En ansiktskräm ut, en annan in |

    […] testa Stemcell Super food facila oil från Rodail som serum och Age Reverse Hydrafirm från Exuviance. Jag testade oljan ensam först för att se hur huden reagerade. Den innehåller bland annat […]

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.