#

Om vänskap – en kärlekshistoria

Den här helgen har jag haft fullt upp med att hänga på barer, gå på restaurang, promenera och jobba. Jag har också haft små glimtar av min bästa vän Cecilia. Hon har varit i Stockholm med sin fina vän Åsa och har träffat mig korta men intensiva stunder.

Bland annat var vi på Riche i fredags kväll. Det var otroligt trevligt! Det är en så härlig blandning av människor där. Olika stilar och olika åldrar. Långt ifrån andra barers ängsliga besökare i området runt omkring.

Jag inser hur lyckligt lottad jag är som har en “bästis” som vuxen. Det är verkligen en underbar känsla att ha någon där som jag litar på till 100%. Vi vet alltid hur den andra tänker och mår och kan läsa av varandra helt. Trots att vi inte har bott i samma stad på 11 år har vi ännu kvar samma relation. Vi pratar med varandra i telefon dagligen och ses så ofta vi kan. Hon är en av mina älskade själsfränder och jag räknar henne som familj.

Jag känner en sådan enorm tacksamhet för min familj och mina vänner! <3

1185305_10151853107807667_1681945816_nCissi och jag

Sharing is caring:

Inga kommentarer

 1. Aidas MakeUp

  Det är så fin med en sådan stark vänskap. Jag har en väldigt dålig ovana att jag hör av mig alldeles för sällan till mina närmaste, detta inlägg fick mig att ringa några samtal. Länge leve vänskapen!

  Svara
 2. Åsa

  Hej Elin!
  Det var fint att träffa dig i helgen! Vilken fin hyllning du skrivit till vänskapen! Jag tänker på det varje gång jag ser dig och Cissi tillsammans, det är en vacker vänskap, alldeles unik och härlig! Jag blir en smula avundsjuk, på ett bra sätt!
  Ta hand om dig!
  Kram

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.