#

OPI Retro Summer är OPIs sommarkollektion med riktigt fina krämlack. Det här är min favorittyp av nagellack. Jag gillar täckande lack utan skimmer. Speciellt pastellfärger. Det är en klassiker och känns väldigt somrigt. Så för mig blir det här en hit! Jag har målat lacket i två lager varav det första blir rätt ojämnt men färgen jämnar till sig med lager nummer två.

OPI Retro Summer Swatches

OPI Retro Summer 2016

OPI Retro Summer

Från vänster:

 • Flip Flops and Crop Tops
 • Sailing and Nail-ing
 • What´s the Double Scoop? 
 • SPF XXX
 • Towel Me About It
 • Im Getting a TAN-gerine 

Här har jag testat Flip Flops and Crop Tops.Det är en pigg somrig barbierosa nyans som passar dig som inte bara gillar nudetoner. Jag önskar snäppet bättre täckning. Annars är den en hit! Lättmålad och snygg.

OPI Retro Summer Flip Flops and Crop Tops Elinfagerberg.se OPI Retro Summer Flip flops & Crop Tops Elinfagerberg.se

 

OPI Summer Retro kommer ut i butik i slutet av maj. Är du sugen på någon av nyanserna? Jag tänkte måla på den gula Tower Me About It nästa gång.

 

OPI Retro Summer sommarlack

Sharing is caring:

2 Kommentarer

 1. Donnachic

  Jag är ju en sucker för aprikos/peach/korall och helst som krämlack, så är supernöjd och glad över denna kollektion!
  Jättefina bilder och snygg färg på dina naglar! Kram!

  Svara
  • Elin Fagerberg

   Åh tack snälla du! Jag håller med, den färgskalan är vansinnigt snygg på både läppar och naglar! Kram

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.