#

Pressmöte med Make up Store

Idag hade Make up Store pressmöte och visade upp sina nyheter och kollektioner för höst och vinter. Jag får ju inte avslöja så mycket än eftersom det är så länge tills de kommer ut. Men jag kan säga att de är ganska ovanliga för att vara höst- och vinterkollektioner. Höst är betydligt kallare i sin färgskala än det brukar vara och vintern känns väldigt poppig och kul.

Fina Johanna hade sminkat modellerna och vad jag tycker om produkterna får du veta närmare lansering.

Hösten hos Make up store

Sharing is caring:

Inga kommentarer

 1. Andrea Simonsson

  Det låter spännande! Men jag gillar inte deras förpackningar på ögonskuggor. Jag vill kunna se färgen i burken!

  Svara
  • elinfagerberg

   Inte jag heller! Men jag fick veta på mötet att de kommer att ändra förpackningarna så att färgen ska synas. Jag väntar med spänning och förväntan..

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.