#

Pressvisning med Sephora

Sephora har ju lyckats norpa ensamrätten i Sverige till bland annat två av mina favoritmärken – Make up Forever och Nars. I dagarna hade de pressvisning för att visa upp de olika märkenas nyheter för vår och sommar. Det kommer minst sagt en hel del..

Sephoras eget märke lanserar bland annat kontureringskit, top coat för läpparna och vattenfast liner. De har även ett kommande samarbete med illustratörerna Craig & Karl och lanserar produkter i supersöta förpackningar.

Sephora

Sampar lanserar en av de produkter jag blev mest nyfiken på – Golden Glow. Det är en fuktighetsgivande kräm som ska öka melaninsyntesen, är färgad och innehåller spf. Den lovar att bland annat förlänga solbrännan och förbättra hudens eget skydd mot solen. Fungerar den, kan den bli en av mina favoriter inför den här sommaren!

Sephora Sampar Elinfagerberg.se

Nars lanserar nya kontureringskit och ett samarbete med en het designer som jag avslöjar mer om lite längre fram.

Sephora Nars Elinfagerberg.se

Make up Forever kommer med ljuvliga läppglanset – Artist Plexi Gloss som är rätt täckande och kommer i 14 nyanser. Andra nyheter är vattenfast bronspuder.

Nails Inc lanserar mängder med nyheter! Ett samarbete med Victoria Beckham inspirerat av Japan bland annat. Den kollektionen innehåller ett tomatrött lack och ett krämvitt.

Sephora Elin Fagerberg Make up foreverSephora Make up forever elinfagerberg.seSephora Elin Fagerberg Nails incSephora Nails inc elinfagerberg.se

 

Benefit, Rexaline, Too Faced, Marc Jacobs, Algenist och Alterna hade också fina nyheter. Nästan alla makeupmärkena lanserar nya bronspuder.

Benefit Roller lash sephora elinfagerberg.se Sephora Rexaline elinfagerberg.se

 

Jag blev otroligt sugen på vår nu! Nya färger, ny inspiration och lite värme i ansiktet. Vad tycker du? Är det någon produkt du blev extra nyfiken på?

Sharing is caring:

6 Kommentarer

  1. Om normal hud |

    […] Algenist senaste tillskott Repairing Tint & Blur Moisturizer SPF30 är en färgad dagkräm med lätt konsistens som även fungerar som en blur. Den ska minska risken för fina linjer och ge fukt. Den passar alla hudtyper och för en normal hud kan den räcka som en dagkräm.  […]

    Svara
  2. Vad är serum? |

    […] Antiredness som lugnar ner rodnad. Manuka Honey Facial Serum är närande och lugnande. Algenist Genius minimerar uppkomsten av pigmentfläckar och fina linjer. Beauté Pacifique Serum Paradoxe jobbar […]

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.