#

Jag har sådan sjukt hög prestationsångest just nu. De senaste veckorna har varit fulla med jobb och jag är tacksam och glad för det samtidigt som jag känner att jag vill prestera och göra mitt bästa. Tänk om en hade varit lite säkrare på sig själv?

Det här med prestationsångest är något jag tänker jobba med under 2017. Jag mår ju inte bra när den skjuter i höjden, det gör såklart ingen. Och då är det ju bättre att göra något åt det än att den bara ska få ligga där och pysa. Jag struntade helt i modeveckan i Stockholm förra veckan. Förr gick jag på nästan varje visning och åkte ner till Köpenhamn vid flera tillfällen för att springa på visningar där. Men jag vet att det bara ger mig stress och oro så jag gick på yoga istället för att springa runt. Jag älskar att gå på modevisningar. Jag älskar mode. Jag älskar pulsen innan visningen börjar och adrenalinet som börjar spinna på när ljuset släcks i lokalen och istället får lysa på de framskridande modellerna. Men jag gillar inte alltid stämningen och den svenska ängslighet runt omkring. Det blir lite för mycket gymnasium för mig. Då brukar det vara bättre i Köpenhamn.

Förutom att jobba mycket har vi renoverat hemma de senaste veckorna. Vi har flyttat runt mellan rummen och nu har vårt gamla sovrum delats upp till barnrum och kontor. Det blev superfint! Men det har varit mycket jobb med att fixa i ordning och sortera alla arbetsprover. Jag har också passat på att sortera ALLT smink jag använder när jag jobbar som makeupartist. Mitt stora lager av skönhetsprodukter krympte lite. Brukar du sortera och slänga bland dina skönhetsprodukter?

Igår bjöd jag hem ett gäng vänner på marängsviss och cava. Jag behöver sådant den här tråkiga säsongen. Vänner och lyx. Vad gör du för att bli piggare?

 

Sharing is caring:

2 Kommentarer

 1. Paulina Gunnardo

  Nyfiken, vad menar du med att du inte gillar stämningen och ängsligheten på modeveckan?

  Hoppas prestationsångesten lägger sig.. Känner också så ibland och det gör verkligen ingen som helst nytta =/ Jag fick in läsarfrågor om det och skrev ett inlägg om varför det är så svårt att vara snäll mot sig själv. Finns på min startsida om du vill läsa. Kanske den kan ge dig något.. Hoppas det iaf. Skriver en del om självmedkänsla där.

  Well.. vad gör jag för att bli piggare? Sticker ut och springer! Helt klart bästa metoden för mig, att både springa av mig dålig energi och fylla på med positiv. Annars funkar att äta och dricka något gott 😛

  Svara
  • Elin Fagerberg

   Du är klok som en bok! Den känns redan bättre. Ska kika in ditt inlägg. Tack! 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.