#

Ray of Light

20140115-143031.jpg

Den här veckan dyker Isadoras vårkollektion Ray of Light upp i butik. Fokuset ligger på ljusa krispiga nyanser och blekta pasteller. Det finns hopp om vår!

Den mest spännande nyheten är ett krämrouge i kritform – Twist-up Blush & Go. Den kommer i tre färger. Samma koncept har gjorts till ögonen med tre skimrande nyanser på krämskuggor i uppskruvbar hylsa.

Jag gillar det nya barbierosa läppstiftet i nyansen Pink Peony.

Annat nytt är bland annat nya färger på Twist-up Gloss Stick, en mörkblå eyeliner, skimrande kajalpennor och nagellack i skimrande pastell.

Jag är inte förtjust i promobilderna. De är lite för amerikanska eller kanske östeuropeiska för mig. Men jag är väldigt nyfiken på produkterna! Speciellt krämrouget, nagellacken och läppstiftet. Krämrouget verkar vara perfekt att ha med sig i handväskan. Allt ska testas i dagarna!

Är det något du är extra sugen på att testa?

20140115-142924.jpg

Sharing is caring:

Inga kommentarer

 1. Johanna

  Jag ska kolla närmare på lacken, sugen på pasteller som gör mig glad i vintermörkret. Håller med om promobilderna, känns inte så genomtänkta och inspirerande..

  Svara
 2. Elin

  Jag är inte heller förtjust i bilderna, det känns som de inte ändrats alls sen 90talet. Skulle man samla ihop ett gäng skulle det säkert vara svårt att skilja dem åt alls.
  Jag känner inte riktigt något sug alls för deras vårkollektion, i alla fall inte baserat på bilderna, men blir säkert mer sugen om jag får se dem i butik.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.