Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/70/136570/elinfagerberg.se/public_html/wp-content/themes/valenti/library/core.php on line 1606 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/70/136570/elinfagerberg.se/public_html/wp-content/themes/valenti/library/core.php on line 1606
#

Recension av L`Oréal Paris Brow Artist Plumper

Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/70/136570/elinfagerberg.se/public_html/wp-content/themes/valenti/library/core.php on line 1606
Recension av L`Oréal Paris Brow Artist Plumper
Formula
Färg
3.0Betyg

L`Oréal Paris kommer ut med en drös med nyheter i höst. Den jag blev mest nyfiken på är Brow Artist Plumper.

Det är en ögonbrynsgele som lovar att du ska kunna styla dina bryn så som du vill ha dem. Den största skillnaden mot andra ögonbrynsgeléer är att den här innehåller fibrer för att fylla ut brynen. Precis som en fibermaskara.

Så vad tycker jag då om den? Jag har väldigt delade åsikter. Jag tycker att formulan är super. Den markerar varenda litet strå och brynen ser naturligt fylligare ut utan att bli för markerade. Det känns lite mer 2014 än alla extremt ifyllda och perfekta bryn som ännu syns rätt mycket. Borsten ser ut som en liten granformad maskaraborste. Tyvärr kommer alldeles för mycket färg på den. Det blir klumpigt och för mörkt. För att det ska bli bra krävs det att man torkar av borsten mot hylsans kanter. Precis som lite äldre versioner av maskara.

Jag hade föredragit en ände av hylsan med en ögonbrynspensel och en ände med en ren maskaraborste.

Pris: Ca. 99 kr

Mitt betyg: 6/10. Med en bättre borste skulle betyget bli betydligt högre.

IMG_0298.JPG

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. ALEXANDRA

    Åh jag hade såna förhoppningar om den där men det blev platt fall redan vid färgen. Alldeles för mörk. Hoppas på att de släpper en ljusare. Tills dess får jag snåla på favoriten Benefit Gimme Brow.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.