#

Så är de äntligen här

Min syster har sedan flera år, två hundar som står mig väldigt nära. De bor alla i Kanada, men jag har varit hos dem en hel del de senaste åren. Efter mycket om, men och längtan så har de äntligen kommit till Sverige. Och det är få saker som har gjort mig lyckligare!

De landade innan min syster i torsdags. Så jag och mina föräldrar åkte och hämtade dem. Det var väldigt omständigt med extremt mycket pappersarbete och vetrinärbesök innan de reste. Väl på plats fick både vi och bilen gå igenom säkerhetskontroll, och sen fick vi vänta i en evighet innan vovvarna kom ut i sina burar. Och jag kan säga att till och med mannen som hjälpte oss på Cargo hade tårar i ögonen. Det var ett otroligt rörande ögonblick. De var så saknade och ger så mycket kärlek! Nu kommer hundarna vara hos mig och min man en hel del, så du kan förvänta dig ett gäng hundinlägg.

Magi och Milo, fotade av Minipixlar.se

Sharing is caring:

Inga kommentarer

 1. Jaana

  Fina Milo och Maggie kommer att stor trivas med all den kärlek som de får av er också.

  Svara
 2. Charlotte

  Jättefina!
  Djur ger verkligen mycket kärlek! Och den är villkorslös och okomplicerad! Och vilken lyx för vovvarna att ha både en extramatte och en extrahusse som månar och pysslar om dem!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.