#

Show och fest med Make up Store

Igår kväll hade Bindefeld och Make up Store bjudit in ett stort gäng skönhetsnördar och kändisar till Annexet, vid Globen. Det var dags för deras stora show av höstmakeupen. Kön ringlade sig lång utanför och det var väldigt skönt när vi väl fick komma in i värmen.

Jag hade släpat med mig min fina vän Lina, som tidigare också har skönhetsbloggat tidigare. På plats mötte vi en drös underbara vänner.

Det bjöds frikostigt på olika sorters vin och halvnakna karlar sprang runt och bjöd på snittar. Vi var säkert minst 300 personer i en sal, med en stor runway och scen i mitten.

Efter några timmars mingel började äntligen showen. Den hade en mystisk laddning med flera futuristiska inslag och skogselement. De hade valt att sätta stämning med stora skärmar bakom scenen, som visade bilder på rymden, skogen och liknande. Jag ställer mig frågande till varför de inte istället visade upp närbilder på sminket. Nu blev allt på så långt avstånd. Men det lilla jag såg var jättefint med rejält markerade kindben och mörka ögon.

Spellbound, som Make up Stores höstkollektion heter, är inspirerad av mörkrets krafter och nattens färger. Bland annat skogens färger vid gryningen.

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. AnnaKaize

    Missade visningen pga att jäntans tandställning gick sönder så vi fick åka fyra mil till en specialist för o fixa eländet. Det tog över fyra timmar inkl tågförseningar. Är hur besviken som helst över att jag missade både visningen o goodiebagen. Snyft.

    Svara
  2. elinfagerberg

    Nej, vad tråkigt stackare! Jag hoppas att allt löste sig hos tandregleringen till slut. Du får kompensera med egen fest och dramatisk sminkning 🙂

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.