#

Si! – doftnyhet från Giorgio Armani

Redan i våras fick jag sniffa på Giorgio Armanis senaste damparfym – Si. Doften ska vara en hyllning till den moderna kvinnan och inspirera till både självsäkerhet och styrka. Jag gillar tanken. Betydligt trevligare än andra kampanjer som kan vara riktigt sexistiska. Cate Blanchett är ansiktet utåt, vilket jag också tycker om. Hurray för en vuxen kvinna! Ok, att hon kanske är lite väl fixad. Men hon är både framgångsrik och vacker. Långt ifrån en 14-årig modell som ska föreställa vuxen.

A_SI_01_V4_BIS2_CMJN_PRESSE_SP

Och doften då? Jo, jag gillar den. Den kanske inte blir just min favoritdoft. Men jag tror definitivt att den blir en storsäljare. Den innehåller bland annat svartvinbär, freesia, patchouli och träackord. Resultatet blir kvinnligt, lättburet och fräscht.

FLACON 50ml_1

Sharing is caring:

Inga kommentarer

 1. Bam

  Jag gillar flaskan, vet inte riktigt om doften passar mig (får helt enkelt dofta en dag när man får syn på den) men.. ja. Älskar att det är en icke sexistisk reklam, att det är en vuxen kvinna och att hon har kläder på sig. Men i övrigt? Tråkig bakgrund, tråkig styling (lite 90-tal)… men ja. Jag är kanske inte målgruppen heller.

  Svara
 2. minaay

  Fick hem ett gratisprov jag med och visst, doften är härlig, men kanske lite för just Cate Blanchet-generationen. Inget ont i det, men tror inte det blir ngn hit för tjejer under 30…

  Svara
 3. Helene Lindholm

  Jättegod doft och ansiktet för den, Cate Blanchett – class all the way. Tidlös beauty och en fellow Aussie. Love her.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.