#

Skrubba bort fuldagen!

Har du också “fuldagar” ibland? Då man inte känner sig fin vad man än gör? Det har jag! Det kvittar hur mycket concealer eller highlighter man använder. Man känner sig ändå bara trist. Min bästa lösning brukar vara att träna eller promenera och sedan göra en ordentlig exfoliering efterföljt av brun-utan-sol.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJust nu testar jag Triple microdermabrasion face polish från Exuviance och Dark chocolate scrub från Maria Åkerberg.

Den förstnämnda är en nyhet från Exuviance. Det är en peeling i krämform som innehåller aha, papayaenzym, mikrokristaller och laktobionisk syra. Hurra för bra innehåll som jag gillar! Mikrokristallerna som peelar är små men effektiva. Tillsammans med syrorna blir det ett riktigt bra resultat. Du peelar huden med cirkulerande rörelser. Låt sedan produkten ligga kvar som en mask någon minut för att låta syrorna verka innan du sköljer av den. Plus för bra förpackning, god doft av exotisk frukt och dryg konsistens.

Mitt betyg: 9/10

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dark chocolate scrub har en skön konsistens som påminner om kladdkakesmet. Förmodligen för att färgen och doften är precis densamma. Innehållet består bland annat av kakosmör, kakao, solrosolja och havssalt. Kakaosmör är en av mina favoritingredienser. Den fungerar riktigt bra som en mjukgörare på huden. Saltkornen är relativt små för att vara en saltskrubb. Precis som vanligt bordssalt. Jag gillar den här. Den peelar milt men ger ett bra resultat.

Mitt betyg: 7/10

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

För att få lite extra glow i huden så här efter sommaren använder jag dessa två. Tan enhancing moisturiser från St. Tropez till kroppen och BB gradual tan från James Read till ansiktet. De ger båda en riktigt bra färg som inte blir för mörk så här års. Och ingen av dem har någon stark BUS-doft. Jag gillar dem båda!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. Om fet hud |

    […] Exuviance Night Renewal Hydragel är en nattkräm i geléform som hjälper till att minska överskottet av sebum och synligheten av stora porer. Den ska även ge ordentligt med fukt och jämna ut hudtonen. Ca. 475 kr/ 50 ml. […]

    Svara
  2. Vad är serum? |

    […] serum har olika egenskaper. Här ser du Exuviance Antiredness som lugnar ner rodnad. Manuka Honey Facial Serum är närande och lugnande. Algenist Genius […]

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.