#

Sminktips!

Jag fick en förfrågan från Marianne om mitt bästa sminktips

Det finns ju en hel del tips och tricks som kan vara användbara och kul. Mina bästa är,

– Lyssna inte så mycket på “regler”. De gör att du inte vågar prova. Va kreativ och testa även det du inte tror att du passar i. Vem vet, du kanske har fel? Och bli inte arg när “din” färg utgår ur sortimentet. Det betyder oftast att du har använt samma alldeles för länge. Det finns alltid fler som passar dig. kanske till och med bättre?

– Mörkt förminskar, drar partiet inåt och nedåt. Ljust förstorar, lyfter och drar partiet utåt. Det kan vara bra att veta både när man shadar ansiktet och när man kombinerar olika ögonskuggor.

– Öva! Öva, öva, öva och testa så mycket du kan! Ochgör det speciellt om du vill prova en ny look till en fest. Våga leka!

– Få ögonbrynen formade av ett proffs! Gå till en hudterapeut eller make up artist och få dem plockade regelbundet. Mellan tillfällena så kan du fixa till utväxten hemma. En bra form på ögonbrynen kan förändra hela ansiktet.

– Använd bra penslar och borstar så blir allt betydligt lättare. Glöm inte att rengöra dem ofta!

– Men det allra viktigaste är att tvätta bort sminket. Gå bara och lägg dig med en ren och återfuktad hy. Det är det som gör dig vacker i längden!

 

 

 

Sharing is caring:

Inga kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.