#

Tävla om en ljuvlig doft!

I måndags skrev jag om några av höstens härligaste dofter. Nu har du chansen att vinna en av dem.

Nu tävlar jag ut en flaska på 30 ml av doften Daisy Dream EdT från Marc Jacobs till hela tre vinnare. Den har bland annat doftnoter av päron, jasmin och kokosnötvatten. För att vara med och tävla vill jag att du beskriver din favoritdoft. Och jag kan avslöja att en av mina favoritdofter är doften av fuktig jord på våren. För mig är det ett av de första vårtecknen. En annan favoritdoft är den hemma hos mina föräldrar. Det luktar trygghet.  Men vilken är din och varför?

Maila ditt svar tillsammans med din adress till elinfagerberg@live.se senast den 22 oktober. Märk ditt mail med Tävling Daisy Dream.

Lycka till!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. Linn

    Jag är nog lite trött, missade adressen och skrev fel rubrik 😮

    Trevlig blogg iaf, ska absolut följas 🙂 när jag jobbar natt är det perfekt att ha lite bloggar att läsa igenom mellan varven så blir inte natten så lång

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.