#

Tävla om produkter från Vichy

Kroppsoljan Nutriextra Huile Extraordinarie från Vichy är en torrolja som sjunker snabbt in i huden. Den innehåller bland annat oljor från macadamianötter, nypon, riskli, jojoba och koriander. Oljan går finfint att använda till både kropp, naglar och hår. Perfekt under en kall svensk vinter!

Vichy Nutriextra Huile Extraordinaire

Nu lottar jag ut en flaska av Nutriextra Huile till tre glada vinnare. För att vinna vill jag att du berättar för mig vad du gillar med min blogg och vad du vill läsa mer av. Maila ditt svar tillsammans med din adress till elinfagerberg@live.se. Tävlingen pågår till 27 januari.

Lycka till!

Sharing is caring:

Inga kommentarer

 1. annsofiesoderbergh

  Jag har nyss hittat till din blogg även om jag sett till dig tidigare, på Instagram osv. Men det som verkar vara bra med din blogg är att du blandar mycket som makeup och saker ur ditt liv. Sådant gillar jag, för då får man lära känna personen lite samtidigt som man får ta del av det som är mitt stora intresse, make up, hudvård osv…Så jag tycker du ska fortsätta så som du gör. 🙂

  Svara
 2. Zandra

  Jag läste din blogg först igår, eller om det var i förr går? Det var i alla fall inlägget om dina hörapparater och att det inte är så lätt att leva med funktionshinder. Jag arbetar själv med personer med funktionshinder och vet hur mycket det påverkar vardagen. Jag tyckte det var så uppfriskande med ett blogginlägg så personligt inlägg från någon som mest fokuserar på skönhet och hälsa.
  Nu när jag läst igenom din blogg så gillar jag hur du blandar dina egna åsikter om produkterna med var företaget säger om dem. Det syns att de inte är sponsrade rakt igenom även om de kanske skickat prover till dig, bjudit in dig på events och liknande. Att det på samma startsida kommer upp många blogginlägg i rad är något jag gillar. Jag blir så frustrerad när en blogg bara visar 5-6 inlägg på första sidan och att man sedan måste sitta och klicka sig vidare om man vill läsa äldre inlägg. Det gör att jag tappar suget helt enkelt.
  Det jag skulle vilja se mer av är små tips och trix som du lärt dig genom åren, sånt som vi amatörer kan ha nytta av helt enkelt.

  Svara
 3. Eva Bjärvall

  Hej!
  Det absolut bästa med din blogg är att du skriver med ett stort engagemang och det du skriver om kommer ifrån hjärtat. Det gillar jag. Du brinner verkligen för det du gör och det märks på ditt sätt att skriva. du inspirerar mig verkligen till att våga prova på och testa nya produkter. Det första jag gör när jag vaknar är att läsa din blogg..och det är ett bra betyg!
  Det jag gärna hade velat se mer av är vad som inspirerade dig till att välja de yrket du valt samt vad du inspireras och driver dig mot dina mål. Jag bedriver stor del av min tid utomhus. Hade varit extra kul om du kunde dela med dig av dina erfarenheter om var jag kan hitta bra och hyffsat billiga solprodukter.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.