#

Tävling!!

Veet släpper en ny body lotion som ska minska hårväxten. Den innehåller ett botaniskt extrakt från en indisk ört som ska bromsa hårväxten. Det i sin tur ska göra att du inte behöver raka benen lika ofta. Det låter bra och det kan definitivt vara värt att prova tycker jag!

Tidigare i veckan var jag på deras pressträff på Selma City Spa på Clarion Sign. I samband med mötet fick vi en superintressant föreläsning av en läkare om just hår. Mer om det kommer senare. Efter mötet fick man en tjusig goodie bag. Och nu har du möjlighet att vinna en likadan! Bra va? 

I påsen ingår,

Veet Hair Minimising Body Moisturiser

Veet Supreme Essence In Shower – hårborttagningskräm som används i dusch

Veet Suprem Essence Spray On -hårborttagningskräm i sprayform.

För att tävla vill jag att du svarar på frågan, Vilken doft har Veet Supreme Essence? Och berätta om ditt roligaste hårminne! Kanske var det när du la hårborttagningskräm på fel ställe, när du hade svampfrisyr eller när din lillebror skaffade mustasch? Maila ditt svar till elinfagerberg@live.se innan den 4 februari. Glöm inte att skriva med din adress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Kuriosa: Efter pressmötet fick man bada i den uppvärmda utomhuspoolen och gymma på Selma City Spa. Det var underbart att bada i varmt vatten, känna snöflingor i ansiktet och se ut över Stockholms takåsar

Sharing is caring:

Inga kommentarer

 1. Anneli

  1. Sammetsrosdoft!
  2. Det var när jag som tonåring ville bli klippt som Pernilla Wahlgren men kom ut från Salong Eva, som stället hette, med en helt annan frisyr . Det mest tragiska i situationen var att en kvinna trodde att jag var en pojke och det var inte kul i den åldern! Idag kan man ju skratta åt det 🙂 Men jag fick en frisörskräck då som höll i sig tills bara för ett par år sen då jag hittade en superb frisör som jag kan lita på och som inte klipper pojkfrisyrer på mig 🙂

  Ha en fin helg!

  Svara
 2. Linda Nilsson

  Kul tävling du har, tänkte skriva här nedan svaret till doften och sen roligaste hårminne 🙂

  1. Tror att det är sammetsrosdoft
  2.Har ett jätte roligt hårminne när jag var 17 år och en hårmodellsagentur kom ner från Stockholm till Kalmar. Vi var ett par tjejer som var hårmodeller för en dag. Vi tyckte det var jätte spännande och de började klippa oss och sen fick vi ta på oss fina scenkläder och gå på scenen. Det var påsk då, och de hade lagt i en hårfärg (jag visste ej var det var för färg) jag började gå som klädmodell och visa min frisyr och de fixade färdigt färgen på scenen. Till min fasa såg jag att de svartrosa hårtofsarna hängde ner i luggen och jag hade ingen aning vad de gjort med håret. När jag gick på scenen sa de här kommer årets goltupp nu när det är påsk :-), och färgen var svart med rosa tofsar i och det var allt annat än det blonda hårsvallet jag hade haft innan. Publiken applåderade och tyckte det var häftigt men i själva verket ville jag mest sjunka genom jorden. Dagen efter sa den stränga svenskaläraren: Linda det var allt finare hårfärg du hade igår, nu vet i katten vilken gala du ska gå på med detta pophåret haha. Jag hade håret så i cirka en vecka tills min pappa sa: nähä så här kan du inte se ut längre haha , här får du lite pengar till o fixa iordning det, då blev jag jag gla igen att det gick att färga över. Men en positiv grej förde detta med sig: kort frisyr har jag haft sen dess men dock dock inte detta goltupphår som de fixade den kvällen 🙂 haha.

  Ha det gott och du har en jätte bra blogg Elin 🙂 // Linda

  Svara
  • Matilda

   hahahha vad roligt Linda!!! Jag kommer faktiskt ihag detta!!! hihi det var ett vinnande upplevelse tycker jag!!!

   kraaamar

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.