#

Nu kör vi en tävling på bloggen! Anledningen är att jag flyttade över min blogg från ett skönhetsmagasin till en egen portal för fem år sedan. Jag har bloggat i 6,5 år men Elinfagerberg.se firar alltså femårsjubileum idag! Hurra!!

Men de här fem åren hade aldrig varit så pass roliga utan er mina fina, underbara läsare. Därför vill jag fira tillsammans med er med en tävling.

Jag tävlar ut ett kit till fem läsare med superfina produkter från Pür Minerals. Kitet innehåller

 • Cheek Stain i nyansen Peach Bellini, en färg som passar de flesta. Det är ett krämrouge med en geléliknande formula som du duttar på och sedan jämnar till med borsten som kommer med hylsan. Superfin lyster!
 • Lip Gloss i nyansen Tickled som även den passar de flesta. Glanset innehåller bland annat reservation, ett ämne från vin som är en antioxidant.
 • Volume Vixen Mascara, en volymmascara med keratin och vitamin B5. Den vann Swedish Beauty & Cosmetic Awards tidigare i år.

Priset är värt 865 kr.

Ingen dålig tävling, eller hur?

För att vara med och tävla vill jag att du motiverar varför just du ska vinna. Jag vill även att du berättar om det är något du vill att jag ska utveckla eller ändra på bloggen, något du vill läsa mer av till exempel. Maila ditt svar tillsammans med din adress till elinfagerberg@live.se senast den 9 september.

Lycka till!

Psst! Du har väl inte missat mitt inlägg om Pür Minerals nya penslar?

Sharing is caring:

7 Kommentarer

 1. Viveka

  Hej! Väntar på en operation i dagarna och kommer att ha fyra månaders rehab. efter det. Vinsten skulle passa perfekt på sjukhuset för att se fräsch ut och sen får dom följa med hem då att jag kan känna mig fräsch och lite fiffad även under rehabtiden. Bra produkter för att känna sig vardagsfräsch.
  Din blogg uppskattar jag för din mångfald! Inte “samma” resencioner på “samma” pressutskick som man kan se i många bloggar. Så behåll din känsla för livet, vardagen, jobb, familj och resor! Väldigt uppfriskande!

  Svara
 2. Helena i Uppsala

  I sommar var jag nere i Mellanöstern och grävde i romersk och byzantinsk tid. Kvinnorna då var påhittiga med sitt smink. Speglar och sminkpaletter har man hittat. Själv har jag tidigare grävt upp små klumpar av gul och röd ockra som användes som puder och rouge. Kol använde de till ögonen. Jag skulle vilja ha lite av sminkets historia!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.