#

Min fem veckors semester är slut och nu är det dags att komma ner på jorden och tillbaka till verkligheten igen. Men kanske inte helt. Jag tänker försöka förlänga sommaren så länge jag kan med skönt umgänge, lediga kvällar, extra roliga uppdragsgivare, planering av resor och annat som gör mig glad.

Jag har också tänkt ta tag i min hälsa som har blivit väldigt nedprioriterad den sista tiden. I förmiddags träffade jag min vän Johanna som har pluggat till hälsa- och livscoach och vi gick igenom hela min livsstil med mat, träning, mental hälsa osv. Jag ska göra några förändringar så får vi se vad det leder till. Superspännande! Det känns som att jag behöver komma tillbaka lite till mig själv igen, få ihop pusselbitarna.

På mitt kontor ligger en stor del av höstens mest spännande lanseringar och trendprodukter. I dagarna ska jag hugga tag i flera av dem och uppdatera dig. Vi har en snygg höst framför oss.

Hur förbereder du dig inför en ny termin?

Foto: Lina Hartman Björnådal

Sharing is caring:

3 Kommentarer

  1. Åsa

    Brukar du träna? Jag och Magdalena tränar på Friskis&Svettis och brukar under sommaren mest vara i Farsta men nu till hösten mest i stan. Jag kommer praktisera på Västerbroplan och ta någon klass på Kungsholmen eller Hornstull typ. Om du kan så häng med.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.