#

Tips på Brun utan sol

Utan brun utan sol (BUS) är jag nästan helt genomskinlig just nu. Jag använder det inte ständigt, men lite då och då för att inte se helt döende ut.

Just nu är det här två av mina favoriter: Almost The Real Thing Self-Tanning Gel från Paula´s Choice och Gradual Tan Anti-Ageing från St. Tropez. De ger båda en lätt färg som känns fräsch så här års utan att bli “Thailand-brun”.

Paula´s Choice och St.Tropez

Den förstnämnda är en gelé som torkar snabbt. Den ger en väldigt varm färg utan att gå mot morot eller alltför gul. Jag gillar den! Jag vill gärna ha en nyans varmare hud för att lättare kunna dölja mörka ringar och annat som syns så väl på en blekfisig vinterhy. Produkten är till för både ansikte och kropp.

Gradual Tan från St.Tropez är en BUS du bygger upp till önskad styrka. Efter en användning ger det en mild snygg färg. Jag tycker att det är precis lagom så här års. Men vill du ha starkare färg kan du testa att använda den varannan kväll. Konsistensen är en kräm som doftar milt och känns lätt återfuktande. St.tropez är en riktig klassiker när det kommer till produkter som förstärker färg.

Mer ingående tänker jag inte berättade om nyanserna. Färgen på brun utan sol blir nämligen väldigt olika på olika människor även då man har använt samma produkt.

När jag använder BUS-produkter gör jag det på återfuktad hud på kvällen. Jag brukar peela huden regelbundet och det gör ingen skillnad om jag gör det samma dag eller inte. Men det blir en enorm skillnad om jag skulla missa att peela mig på ett tag. Jag föredrar att att lägga på brun utan sol på kvällen innan jag går och lägger mig. Eventuella fläckar på örngottet försvinner i tvätten.

Sharing is caring:

Inga kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.