#

UNE

UNE är ett märke att lägga på minnet. Det ekocertifierade makeupmärket från Frankrike verkar än så länge, verkligen falla mig i smaken. Förpackningarna är otroligt snygga för att vara så billiga produkter och formulan känns bra.

Jag älskar produkter som är utan mineraloljor och annat skit. Huden blir ju riktigt glad! De är heller inte djurtestade.

Alla färger är naturliga för att passa alla. De menar att det inte ska kunna gå fel när du väljer en färg som redan finns naturligt i ansiktet. Som mörkgrå irisar, rosiga kinder eller mörkrosa läppar. Därför finns det inga ögonskuggor i riktigt klara färger till exempel.

Mina favoriter i deras sortiment är krämrouget och ögonskuggorna. Skuggorna har mycket pigment men är lättsuddade och sitter bra. Jag gillar också deras BB Cream som är lättapplicerad. Både BB Cream, ögonskugga och krämrouge kommer i förpackning med spegel. Lycka! När produkten är slut så finns det refill att fylla på med.

Övriga produkter är bland annat foundation, kajalpenna, läppglans, concealer, mineralfoundation osv.

Så till det negativa. Varför, varfööör är innehållsförteckningen mikroskopisk? Jag menar inte liten, utan mikroskopisk. Är heller inte överförtjust i kajalpennorna. Jag hade velat ha lite mer pigment i dem.

För några veckor sedan var jag på pressmöte med UNE. Det var i en extremt vacker, privatägd våning på Östermalm. Där höll grundaren till UNE presentation och vi fick känna och klämma på alla produkter.

Produkterna säljs på Åhléns och priserna ligger mellan 89kr-239kr

I sminkningen på mig på bilden nedan har jag använt läppstift i nr 303, rouge i nr. B03 och ögonskugga i färgen s17.

OBS! Mannen på bilden nedan är inte Knut Knutsson utan pressansvarig för UNE i Frankrike.

[slideshow]

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. AnnaKaize

    Jäklar vad lika de var då, Knut och pressmannen 🙂
    Jag tycker förpackningarna är skitsnygga. Stilrena utan krusiduller- helt i min smak, och jag inser att jag måste masa mig iväg till närmaste Åhléns och testa dessa godingar.
    Du är för övrigt jättefin i din UNE-sminkning 🙂

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.