#

Vanilj och blodapelsin

John Masters Organics har en kroppsserie med doft av blodapelsin och vanilj. Om jag var tvungen att välja en doft resten av livet hade det nog blivit den här. Jag älskar den! I serien ingår det body wash och body milk. Nu hoppas jag att de kommer lansera den i kroppskräm eller body butter också. Lotionen fungerar oftast för mig, men ibland behöver jag något rikligare.

En parfym i doften är också välkommen. Och doftljus! Och kanske en body mist. Ge mig mer!

John Masters Organics Body Milk elinfagerberg.se

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. Inför bensäsongen |

    […] annars en kroppskräm eller ett kroppssmör. Men jag är väldigt otrogen mellan olika märken. John Masters Organic, Burt´s Bees, Crabtree & Evelyn och The Body Shop är några av mina […]

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.