#

Världens bästa Pappa!

Jag har turen att ha en Pappa som inte bara är den bästa utan som jag också räknar till en av mina närmsta vänner. Jag är otroligt tacksam över vår relation och att jag kan prata med honom om nästan allt. Jag tror att det är få förunnat. Jag är också så tacksam över att han alltid finns där och stöttar mig när jag är glad, ledsen, orolig eller arg. Vi pratar samma språk och han är klok som en bok!

Eftersom det är Fars dag idag så vill jag så klart uppmärksamma honom.

Hurra för dig älskade Pappa! Du är bäst! Du får paket och kanske en kaka nästa vecka 🙂

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. pappa

    Tack för de fina orden, det är inte svårt att vara en bra pappa när man har en så fantastisk dotter.
    Kram

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.