#

Växjö-Malmö-Ystad-Stockholm

Jag har åkt från Växjö till Malmö idag och ska åka från Malmö, till Ystad och sen upp till Stockholm imorgon. Det är ganska så vanligt att min arbetsvecka ser ut så. När jag kommer tillbaka till Stockholm väntar det några roliga PR-möten och en hel del annat jobb. Tyvärr är jag sjuk. Och jag är ungefär som en man när jag är sjuk. Väldigt gnällig.. 🙂 Så vi får väl se hur mycket jag orkar. Jag har varit dålig i snart en vecka utan att det har blivit bättre. Och som egen företagare så kan jag inte direkt ta ledigt. Men det verkar som att jag är långt ifrån ensam. Har du åkt på höstförkylningen än?

Sharing is caring:

Inga kommentarer

 1. Skincare by Malin R

  Dunderkur:
  Koka upp 1 liter vatten.
  Ta från platta lägg i bitar av färsk ingefära, citron och hackad färsk vitlök (alla hudterapeuters dröm!)
  När den svalnat ytterligare lägg i honung. Drick! Smakar /”!&¤#/!( ungefär, men rensar bra! Kram och krya på dig!

  Svara
 2. Skincare by Malin R

  Carina, du får spara kuren och prova vid ett annat tillfälle!
  Den här drycken, fast minus vitlök, brukar jag rekommendera kunder som har mycket fet/oren/inflammerad akne, som behöver mycket vatten och vitaminer till läkning. Dock inte i ansiktet, utan fortfarande som dryck 🙂

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.