#

Vem rånar Louis Vuitton?

Aftonbladet skrev för en stund sedan att Louis Vuittons butik i Stockholm har blivit rånad. Jag tycker att de har jättefina produkter.  Jag gillar både kläderna, väskorna, skorna och smyckena. Speciellt de väskor som inte är överrösta med loggor. Men det är också ett av de modehus som har flest produkter kopierat efter sig. Man beräknar att Ca. 80% av de väskor du ser på gatan är kopior.  Så vem köper en svindyr väska av en gangster som han påstår är äkta? Vem tror på honom?!

Och vem vill gå runt med en designväska som man tror är en kopia?! Då förlorar det ju hela sin betydelse. Plötsligt blev det bara en väska med loggor på. Den fina designen, det extremt noggranna hantverket, kvalitén och lyxkänslan, försvann med den äkta varan.

Förresten har Louis Vuitton en riktigt snygg höstkollektion. Jag gillar speciellt festkollektionen som är inspirerad av den franska designen och arkitekten Charlotte Periand. Här är två av mina favoriter från festkollektionen.

Men jag gillar inte alls det som har päls på sig. Som vanligt.

 

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. Aidas Make Up

    Jag håller med dig, hela grejen med att köps sig en lyx/designerväska är just känslan om att man vet att den är äkta. Wow, lilla festväskan från festkollektionen är en riktig snygging. Bra smak du har!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.