#

Vilka är era bästa tips?

I början av mars drar jag till New York för att gå på två stora skönhetsmässor. Den ena har fokus på wellness och spa, där kommer det nog mest vara hudterapeuter. Den andra är en bredare skönhetsmässa med hudvård, smink, hår, naglar, apparatur och allt där i mellan. Det ska bli så otroligt roligt! Jag ska gå på föreläsningar, work-shops, leta intervjuoffer och uppdatera mig om kommande nyheter.

Det var hela fem år sedan jag var i New York senast. De vanliga turistfällorna har jag redan varit på. Nu vill jag ha era bästa tips! Vilka caféer får jag inte missa, vilka barer är de knäppaste, och var hittar jag de snyggaste vintageklänningarna?

mfond7741Foto: Magnus Fond    Klänningen är från Top Shop och skorna från Gucci

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. aidalovesmakeup

    Åååå New York!!! Jag var där i augusti 2012, vi var väldigt besvikna på maten, tror vi hamnade på alla turistfällor tyvärr så jag har inga bra mattips. Jag skulle leta efter bra shopping i Soho och The meatpacking district

    Svara
  2. Ann-Sofi

    Matställe: Rubys (som finns i Little ltaly). Magnolia Bakery. Whole foods. Buddakhan.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.