#

Working 9-5?

Efter att min man låg inlagd på sjukhus länge och jag hängde mer där än hemma, ligger jag efter rätt mycket med både jobb och plugg. Men idag har jag ta mig tusan varit effektiv! Jag har jobbat sedan 8 i morse, med korta pauser för en joggingtur och hundpromenader. Det är snart tolv timmar sedan jag satte igång.

Jag har bland annat hunnit skriva färdigt en artikel och påbörjat en annan. Jag har förberett blogginlägg, svarat på mängder med mail, styrt upp samarbeten och planerat utbildningsdagar. Phu! Imorgon ska jag iväg på sminkjobb. Men jag får nog förbereda för det imorgon.

Men nu, nu ska jag ha spa-söndag! Jag ska bada, fixa fötter, händer, peela mig, fixa håret, lägga mask och mysa.

Snart är det dags för en ny vecka! Hur laddar du?

Elin FagerbergFoto: Magnus Fond

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. Aidas MakeUp

    Jag skickar dig tusentals kramar och styrka i mängder. Vet inte vad som har hänt med din man men jag hoppas att han mår bättre och att ert liv inte blir annat än fullt av hälsa och lycka <3 You can do anything fina Elin!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.