#

You only smoother

Någon gång mellan vinter och vår var jag på ett pressmöte med Blow Pro för deras senaste tillskott You Only Smoother.

Det är en hårprodukt du använder vid föning som jag nu har hunnit testa ett tag. Det ska fungera som en primer som slätar ut håret utan att det behöver bli rakt. Bara mer följsamt. Samtidigt ska det skydda håret mot värmeverktyg och reparera samt stärka håret. Jag måste erkänna att jag var ordentligt skeptisk. Mitt hår är relativt torrt och behöver mer än ett skyddande spray för att fungera. Jag är beroende av hårolja eller hårkräm för att få det att se bra ut.

Men jag gillar den här! Den hade kanske kunnat tillföra snäppet mer glans. Samtidigt hade det förmodligen inte fungerat för att fetare hår. Mitt hår blir mjukt men med stadga. Frissigheten försvinner och håret blir lätt att forma utan någon läskig produktkänsla i håret.

Stort plus för att den är väldigt dryg! Fyra-fem puffar behövs till hela håret.

blowpro

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. Bloggläsning - Makeuponmymind

    […] på för och nackdelar med en gullig frisyr kontra ett smart och sexig kortklipp. Elin har testat en fönsprej som är gör torrt hår mjukt med stadga och som dessutom är väldigt dryg. På Temptalia får […]

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.