Nya skönhetsprodukter under pressdagarna

Under förra veckan fick jag klämma och känna på ett flertal skönhetsprodukter som visades upp under pressdagarna. Som du kanske har läst här tidigare så arrangerar Stockholms PR-byråer inom skönhet och mode en pressvecka vid mitten av våren och hösten för att presentera sina nyheter för en stor skara journalister, influencers och stylister som rusar runt i stan för att hinna se så mycket som möjligt.

Jag hann se en hel del fint.

En av de nyheter som etsade sig fast mest var Victor Vaissier. Ett franskt tvålmärke från 1889 som föll i glömska några decennier senare då grundaren gick bort. Men under sin levnadstid reste han runt i världen för att hitta inspiration och de bästa blommorna till sina väldoftande tvålar. De blev väldigt populära och den ryske tsaren var en av användarna. För några år sedan hittade en svensk man en vacker vintage-ask på en marknad i Paris. Det var en tvålask från Victor Vaissier och sedan några få år tillbaka är varumärket pånyttfött med vansinnigt snygga förpackningar och fina dofter. Storytelling när det är som bäst!

Skönhetsprodukter från Victor Vaissier Victor Vaissier har fina skönhetsprodukter för kroppen samt doftljus. 

Rituals kommer som vanligt ut med finfina väldoftande kroppsprodukter innan jul.

Exuviance kommer med en ny C-vitamin-produkt.

Jag spanande också in makeupmärket OFRA Cosmetics som bland annat har sjukt snygga highlighters! Jag ser fram emot att testa dem i dagarna.

HH Simonsen var på plats och stylade mitt hår lockigt och fluffigt. Jag gillar!

Maria Nila erbjöd personligt schampo och balsam där de droppade i olika ingredienser beroende på vilka egenskaper ens hår behöver. Kul! Jag tror tyvärr inte att det kommer vara något de gör ut till kund. De lanserar också nya paster och vaxer.

Nya stylingprodukter från Maria Nila.

Åhléns lanserar serien Skir som kommer ersätta serien Å som jag tyckte var rätt trist. Skir har snygga förpackningar i pastelltoner.

Babyliss lanserar nya redskap och pratade även om föntratten. Det känns som om den är värd en revansch? 

Kicks kommer med nyheter. En ny serie med rengöringar bland annat. Annat kul är fina ögonskuggspenslar och en superfin ögonskuggspalett. 

L:a Bruket lanserar en ny ansiktskräm med lättare formula som jag ser fram emot att testa. Jag har inte testat så mycket av deras skönhetsprodukter tidigare. 

Skönhetsprodukter från Sephora. Här ögonpennor från Kat von DSephora kommer flera sjukt fina produkter närmare jul. Bland annat den här ögonskuggspaletten från Kat von D som fick mig att gå igång direkt. Likaså kitet med pennor från samma märke, en makeupartists dröm. Tänk att bara vika upp den när jag är på jobb. Nars kommer med superfin highlighter och Benefit med söta julförpackningar i stora kulor. Söta julförpackningar har även Marc Jacobs – smällkarameller.

Eos lanserar handkrämer i små smarta tuber. Jag fick också dofta på juldoften på deras läppbalsam, någon härligt pepparmintig sak. Mums! Eos är tillsammans med Lipgloss Bitch Balm de läppbalsam jag använder mest. Love them!

Jag upptäckte också hårvårdsmärket O´right som har en otroligt genomtänkt vision med miljötänk. Eller vad sägs om att du kan kasta din förbrukade schampoflaska på trädgården och se den så småningom förvandlas till ett träd? Förpackningen är nämligen nedbrytbar och i botten ligger ett frö till ett träd. Coolt tycker jag! Jag kommer definitivt återkomma med mer om dem.

Viva la Diva lanserar foundation, concealers och puder i en rätt bred färgskala som kan vara värd att spana in. Jag har dock inte hunnit testa dem än.

Och jag testade en peruk från Rapunzel of Sweden…